Functiile unui magazin online

Administrator Tabloul de bord

Toate informațiile importante disponibile la o bucatica. Obțineți o imagine de ansamblu completă a ceea ce este important cu totalul comenzilor, vânzări, clienți, oameni on-line, de analiză de vânzări și mai multe widget-uri.

Gestionarea utilizatorilor

Pentru a organiza cu succes un magazin online, va trebui să coopereze cu mai multe persoane, fiecare îndeplinesc roluri diferite. OpenCart vă permite să setați privilegii de utilizator avansate și acces separat pentru grupuri de utilizatori și utilizatori.

Multi-Store

Gestionați mai multe magazine dintr-o singură interfață de administrare. Set de produse să apară în magazine diferite. Alegeți o temă diferită pentru fiecare magazin. Localizează setări magazin. Setați pe prețurile produselor din magazin.

Opțiuni, atribute

Produsele vin în diferite opțiuni. Unele dimensiuni caracteristică, în timp ce altele culori, lungime, înălțime. Nu contează cazul OpenCart oferă o soluție privind adăugarea de variabile de produse suplimentare importante.

Filtre

Creați filtre în același mod în care creați categorii. Este un mod excelent pentru clienții pentru a rafina și de a restrânge doar despre orice în magazin. Ușor găsi – ușor de cumpărare.

Afiliați

Easy.Shop.ro vine cu un sistem de afiliat încorporat, în cazul în care filialele pot promova produse specifice și să fiți plătit pentru asta. Setați diferite procente. Oferă diferite opțiuni de plată, cum ar fi cec, Paypal și un transfer bancar.

 

Reduceri, cupoane, oferte speciale

Comercianții cu amănuntul au adesea să scadă prețurile pentru a ține pasul cu concurența lor. OpenCart oferă reduceri, cupoane și oferte speciale pentru a acoperi cele mai populare moduri de a obține atenția și de creștere a vânzărilor.